Min dotters dröm

God förmiddag på er, hoppas ni alla mår super och har haft en bra vecka. För att göra den ytterligare lite bättre tänkte jag skriva ett inlägg som jag vet ni har efterlängtat. Det är inlägget om den fotograf i Ängelholm som har fotat bilderna på min dotter. Han går under företagsnamnet Studio Blitcher, ni kan få mer information här om ni vill veta mer om honom efter att ni har läst färdigt mitt inlägg.

Jag och min dotter var i Ängelholm över en dag för ett tag sedan, huvudmålet var den här fotografen. Min dotter har alltid velat bli modell och hon är riktigt duktig framför kameran, jag kan däremot inte påstå att jag är en särskilt duktig fotograf. Vid flera tillfällen har hon klagat på bilderna för att jag ”inte kan ta bilder snyggt”. Därför bestämde jag och min man att vi skulle ge henne en dag med en professionell fotograf i Ängelholm när hon fyllde år för några månader sedan. Hon blev otroligt glad över det och kunde inte bärga sig att äntligen få fina bilder. För ungefär två veckor sedan åkte vi ner till Ängelholm för att besöka denna fotograf, min dotter hade gjort sig extra fin och var beredd än någonsin. Väl inne hos fotografen skötte hon allt väldigt professionellt, hon lyssnade väl på fotografens direktiv men visade även upp sin personliga talang som modell. De samarbetade otroligt bra, jag behövde bara sitta vid sidan av och titta på. Alla bilder som blev tagna den dagen blev fantastiskt bra, så fina bilder hade jag aldrig lyckats ta på henne. Sedan vårt besök hos denna fotograf i Ängelholm har vi skickat ut dessa bilder till olika företag som söker modeller och min dotter har redan fått ett jobb hos en av dem. Hennes dröm går äntligen i uppfyllelse och jag hade inte kunnat vara en stoltare mamma.