August Järpemo Fotograf & Webbdesigner

Välkomna tillbaka ännu en gång hit till min lilla hörna av nätet! Jag hoppas att alla mina läsare mår fint och att ni dessutom har haft en riktigt bra vecka. Här i mitt inlägg idag så ville jag faktiskt ta och dela med mig av någonting som verkligen har gjort min vecka och det handlar ju nämligen om bilderna från bröllopet! Jag vet att det har varit många av er som har frågat mig om den fotograf och bröllopsfotograf i Uppsala som vi valde att anlita till vårt bröllop, så därför så tänkte jag även att jag skulle ta och faktiskt uppmärksamma honom här på bloggen lite idag.

Han heter inget annat än August Järpemo Fotograf & Webbdesigner och jag är verkligen så otroligt nöjd med alla de minnena som vi kunde fånga på bild med hans hjälp. Vi valde att vända oss till just August Järpemo Fotograf & Webbdesigner på grund av att ett par kompisar till oss också hade gjort det till sitt bröllop och det är vi superglada över att vi valde att göra till sist. Han är verkligen superduktig när det kommer till det som han sysslar med och därför så kan jag mer stor trygghet och säkerhet säga att ni inte skulle ångra er ifall ni valde att kika vidare på honom och hans fotografitjänster. Därför så tänkte jag även att jag skulle passa på att klistra in en liten länk här någonstans i inlägget så att ni snabbt och smidigt kan klicka er in direkt på August Järpemo Fotograf & Webbdesigners egna sida här på nätet och kika runt lite på referensmaterial och information med mera. Ni finner ju även kontaktuppgifter som kan vara superbra att ha ifall ni är intresserade av att höra av er direkt till honom med era frågor eller funderingar!